قابل توجه اعضای محترم انجمن : احتراما به استحضار می رساند گواهی نامه عضویت در انجمن ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی ایران  از طریق صفحه شخصی (صفحه کاربری ) در دسترس می باشد .


در کارگاه آموزشی بهداشت کشاورزی با رویکرد ارگونومی عنوان شد: تاثیر اجرای طرح تحول نظام سلامت در بهره مندی عادلانه مردم از بهداشت حرفه ای

مندی عادلانه مردم از خدمات بهداشت حرفه ای با حضور کارشناسان این حوزه در مراکز سلامت جامعه، مورد تاکید قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار وب دا در روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این کارگاه آموزشی با بیان اهمیت اهداف و خدمات طرح تحول نظام سلامت، گفت: به کارگیری کارشناسان بهداشت حرفه ای، در مراکز جامعه سلامت و لزوم نیازسنجی کارشناسی توسط واحد بهداشت حرفه ای در خصوص تعداد و نحوه توزیع کارشناسان بهداشت حرفه ای در مراکز، صورت گرفته است.

دکتر فریبا مرادی این اقدام را در راستای بهره مندی عادلانه جمعیت های زیر مجموعه از خدمات بهداشت حرفه ای دانست.

وی تصریح کرد:هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی، آشنایی شرکت کنندگان با آسیب ها و بیماری های شغلی در کشاورزان است.

سرپرست واحد بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز، با اشاره به لزوم برگزاری این کارگاه در راستای اجرای بهینه برنامه ملی بهداشت کشاورزی در استان، گفت: در استان فارس حجم بالایی از نیروی کار را شاغلان بخش کشاورزی تشکیل می دهند.

مهندس زهرا مؤمنی افزود: این گروه، در معرض عوامل خطر مرتبط با کار از جمله عوامل ارگونومیک، نظیر وضعیت بدنی نامناسب حین کار هستند که زمینه ساز  ابتلا به اختلالات اسکلتی عضلانی می شود.

همچنین ارائه گزارش عملکرد بهداشت کشاورزی در استان فارس و توضیح برنامه های بهداشت کشاورزی در شهرستان های داراب و مرودشت، از دیگر برنامه های این کارگاه آموزشی بود.

گفتنی است در این برنامه از خدمات دکتر فرداد احمدزاده سرپرست پیشین واحد بهداشت حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی شیراز قدردانی شد و  مهندس زهرا مؤمنی به عنوان سرپرست جدید این واحد معرفی شد.

پایان خبر


کلیدواژه ها: کارگاه آموزشی | اختلالات اسکلتی عضلانی | ارگونومی |



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 2369 بار   |   دفعات چاپ: 811 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر


کلیه حقوق این وب سایت متعلق به انجمن علمی ارگونومی و مهندسی عوامل انسانی ایران می باشد.

طراحی و برنامه نویسی : یکتاوب افزار شرق

© 2024 CC BY-NC 4.0 | iranian ergonomics and human factors society

Designed & Developed by : Yektaweb